A táska cikkszáma : TOT04

Anyaga: elöl és hátul növényi festéssel, avokádóval festett lenvászon. A díszítésül használt csipkéket is avokádóval festettem. Díszítésének fő pontja egy növényi festéssel festett gyapjúból, általam applikált krizantén virág. Bélése színben harmonizáló pamutvászon, egyedi kézműves termék. 2,5 cm széles, 60 cm hosszú drapp színű pamutheveder fülekkel, kerámia föggővel és karabinerrel, mágneszárral felszerelve. A bélésbe két nagy zsebet varrtam, sőt zippes zsebbel még kényelmesebbé tettem, így akár a pénztárcádat, és minden apróságodat is el tudod helyezni bennük. Ha telepakolod a táskát, akkor bármilyen A4-es méretű irat vagy könyv kényelmesen elfér benne. Irattartónak, pulcsi, vagy esernyőtartónak is használhatod kistáskád mellé.

Praktikusan kialakított béléssel kombináltam a festett, rusztikus vásznat, így egy elegáns, de mégis rusztikus táska készült el, amelyet évekig szeretni fogsz, és keresed az alkalmat, amikor használhatod.

A növényi, természetes festéssel készült vászontáska környezetbarát termék, a mágneszár és a karabiner kivételével teljes egészében pamut anyagokból készült. Környezetkímélő technika felhasználásával, én magam festettem mindkét vásznat az általam nagyon szeretett avokádó magokkal készített festőlével.

Méretei: 38 cm magas, 38 cm széles, plusz a talpa 8 cm széles. Tehát a talp nélküliek a 38 cm-es méretek.

A táska ára: 9500,-Ft+pktg

Ha ezt a táskát szeretnéd, akkor ezt a KAPCSOLAT oldalon jelezd nekem üzenetben!

Az árak AAM árak. Rendeléskor kérlek tüntesd fel a termék cikkszámát!