A táska cikkszáma : TOT01

Anyaga: elöl és hátul növényi festéssel festett vászon, és ecoprint tecnikával növényi lenyomatokkal díszített gesztnyével festett vászon Bélése halvány pöttyös pamutvászon, egyedi kézműves termék. 2,5 cm széles, 60 cm hosszú fekete színű pamutheveder fülekkel, kerámia föggővel és karabinerrel, kulcstartóval, mágneszárral felszerelve. A bélésbe két nagy zsebet varrtam, sőt zippes zsebbel még kényelmesebbé tettem, így akár a pénztárcádat, és minden apróságodat is el tudod helyezni bennük. Ha telepakolod a táskát, akkor bármilyen A4-es méretű irat vagy könyv kényelmesen elfér benne. Irattartónak, pulcsi, vagy esernyőtartónak is használhatod kistáskád mellé.

Praktikusan kialakított béléssel kombináltam a festett, rusztikus vásznat, így egy elegáns, de mégis rusztikus táska készült el, amelyet évekig szeretni fogsz, és keresed az alkalmat, amikor használhatod.

A festett, növényi lenyomatos vászontáska környezetbarát termék, teljes egészében pamut anyagokból készült. Környezetkímélő technika felhasználásával, én magam festettem mindkét vásznat lehullott geszetenyetermésekből készített festőlével, és frissen szedett ecetfa és vérszilva levelekkel lenyomatoltam.

Méretei: 40 cm magas, 40 cm széles, plusz a talpa 8 cm széles. Tehát a talp nélküliek a 40 cm-es méretek.

A táska ára: 9500,-Ft+pktg

Ha ezt a táskát szeretnéd, akkor ezt a KAPCSOLAT oldalon jelezd nekem üzenetben!

Az árak AAM árak. Rendeléskor kérlek tüntesd fel a termék cikkszámát!