A táska cikkszáma : TOT04

Anyaga: piros rózsaszirommal festett rusztikus lenvászon és japán szövet. Elöl a japán szövetet kézi applikációval készített krizantém motívummal és a piros rózsaszirommal festett csipkével díszítettem. Bélése bézses alapszínű pöttyös pamutvászon. Egyedi kézműves termék. 2 cm széles, 55 cm hosszú pamutheveder fülekkel, kerámia föggővel és karabinerrel, kulcstartóval, mágneszárral felszerelve.

A bélésben két nagy zsebet varrtam, sőt zippes zsebbel még kényelmesebbé tettem, így akár a pénztárcádat, és minden apróságot is el tudsz helyezni bennük. Ha telepakolod a táskát, akkor bármilyen A4-es méretű irat vagy könyv kényelmesen elfér benne. Irattartónak is használhatod kistáskád mellé.

Praktikusan kialakított béléssel kombináltam a natúr, rusztikus vásznat, így egy elegáns, de mégis rusztikus táska készült el, amelyet évekig szeretni fogsz, és keresed az alkalmat, hogy mikor használhatod.

A lenvászon anyaga természetes , rusztikus megjelenése van, a szövésben természetes szálak és bogok vannak, ezek nem hibák, ez a rusztikusság ad vintage stílust ennek a táskának.

Méretei: 38 cm magas, 34 cm széles, a talpa 8 cm széles.

A táska ára: 8500,-Ft+pktg