A táska cikkszáma : TOT03

Anyaga: elöl piros szőttes csíkkal és festett vintage csipkével díszített rusztikus antik lenvászon, hátul egyszínű rusztikus antik lenvászon. Bélése halvány mintás pamutvászon, egyedi kézműves termék. 2 cm széles, 60 cm hosszú pamutheveder fülekkel, kerámia föggővel és karabinerrel, kulcstartóval, mágneszárral felszerelve, illetve kagyló gombokkal díszítve.

A bélésben két nagy zsebet varrtam, sőt zippes zsebbel még kényelmesebbé tettem, így akár a pénztárcádat, és minden apróságot is el tudsz helyezni bennük. Ha telepakolod a táskát, akkor bármilyen A4-es méretű irat vagy könyv kényelmesen elfér benne. Irattartónak is használhatod kistáskád mellé.

Praktikusan kialakított gyönyörű béléssel kombináltam a natúr, rusztikus vásznat, így egy elegáns, de mégis rusztikus táska készült el, amelyet évekig szeretni fogsz, és keresed az alkalmat, mikor használhatod.

A gabonazsák anyaga természetes , rusztikus megjelenése van, a szövésben természetes szálak és bogok vannak, ezek nem hibák, ez a rusztikusság ad vidéki stílust ennek a táskának.

Méretei: 40 cm magas, 40 cm széles, plusz a talpa 8 cm széles. Tehát a talp nélküliek a 40 cm-es méretek.

A táska ára: 8500,-Ft+pktg

Ha ezt a táskát szeretnéd, akkor ezt a KAPCSOLAT oldalon jelezd nekem üzenetben!

Az árak AAM árak. Rendeléskor kérlek tüntesd fel a termék cikkszámát!