1. Főoldal
  2. /
  3. Vásárlási és fizetési feltételek

A VÁSÁRLÁS FOLYAMATA

Általános információk

Az általam készített csatos tárcák és táskák designer textilekből, pamut és lenvásznakból, esetenként fellelt régi (50 évesnél is régebbi) antiknak mondható kézzel szőtt vásznakból, textilbőrökből csipke díszítéssel, vagy patchwork technikával készülnek, egyedi kmézműves darabok.
A vásárlás folyamata minden esetben az ellynor.hermecz@gmail.com email címre írt megrendeléssel, vagy itt  a weboldalon írt belső üzenetben  indítható, a termék pontos megjelölésével. Az általam megadott bankszámlára való utalás után adom postára a vevőnek – postán maradó ajánlott küldeményként, illetve ha pontos címre kéri, akkor arra a címre adom fel a csomagot amit a Vevő megad nekem- a mindenkori MPL díjszabása szerint.
Minden munkám egyedi darab. Általában csak egy példányban készítem el, de ha olyan tetszik, ami már elkelt, akkor az igényednek megfelelőt újra elkészítem Neked.


Vásárlási útmutató:Ha valami megtetszik neked, és szeretnéd megvásárolni, akkor ezt jelezd e-mail-ben, az ellynor.hermecz@gmail.com címre írt levélben, vagy itt  a weboldalon írt belső üzenetben.
A termék kifizetése általában (megrendelés esetén csakis az elkészítés után) az általam megadott bankszámlaszámra utalással történik. A vételár +a  postaköltség beérkezése után feladom a terméket az általad megadott posta címére. Természetesen ha pontos címre kéred, akkor az MPL csomagdíjáért tudom elküldeni neked.

Amennyiben különleges alkalomra szeretnéd megkapni, kérlek ezt előre jelezd nekem ! Személyes átvétel esetén, természetesen, készpénzben is történhet a fizetés.

Csomagküldési információk:
A termékek postázása a mindenkori érvényben lévő MPL díjszabás szerint történik. Ezt az információt minden egyes vásárláskor tudatom a vevővel a megrendeléskor.  A 0,5 kg-os súlynál kisebb  méretű csomagokat postán maradó ajánlottk levélként, az általad megadott posta címére, dobozban postázom. A nagyobb, de 2kg alatti küldemény esetén postai vateracsomagként tudom elküldeni a megvásárolt terméket, postán maradó csomagként. Természetesen ha pontos címre kéred, akkor az MPL csomagdíjáért tudom elküldeni neked. A csomagküldéshez el kell kérnem a telefonszámodat, illetve az email-címedet, mert a posta használja ezeket az adataidat, hogy . a kézbesítés során értesíthessen a küldeményed aktuális helyzetéről.  

Garancia:
A megvásárolt termékre garanciát vállalok a mindenkori jogszabályokban meghatározott módon. Ha nem vagy elégedett vele, postafordultával küldd vissza, és visszafizetem az árát. Természetesen, ez csak a sértetlen, nem használt termékekre vonatkozik.

Elállási jogok:

Te mint Vevő az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján. A vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia az Hermecz Eleonóra, 8600 Siófok, Kele utca 72. címére. Vállalkozásom kizárólag sérülésmentes, tiszta, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak kell gondoskodnia. Elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben, az ellynor.hermecz @gmail.com e-mail címre bejelenteni.

A Kormányrendelet 2. számú melléklete egy minta nyilatkozatot tartalmaz, de innen könnyen le is töltheted a megformázott nyilatkozatot:

2. melléklet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelethez
Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltsd ki és juttasd vissza)

Címzett:

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)
Kelt

Vannak bizonyos termékek/szolgáltatások, amikre természetüktől fogva nem lehet elállási jogot érvényesíteni. Ilyen az egyedi igények alapján készült termék is, mint például egy rendelésre készült táska, vagy neszeszer.