A termékek tisztítása

  1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Tisztítás
  6. /
  7. A termékek tisztítása

Alapanyagok: Tilda pamutvászon, designer pamutvászon, lenvászon, textilbőr, csipkék …

Minden textil, kivéve  a textilbőrt, beavatás után kerül feldolgozásra. Ez azt jelenti, hogy 40-50 Celsius fokos meleg vízben áztatom, és szabás előtt gőzzel vasalom.

A textilbőrt kizárólag langyos vasalóval , ruhán keresztül lehet vasalni, mindig csak pár másodpercig rajta tartva a bőrön. Mosni nem lehet, de ha vizes szivaccsal törlöd meg, nem sérülhet a felülete.

A vászonból és textilből készült temékeim kézzel moshatóak kevés folyékony mosószerrel, kizárólag kézmeleg vízben. A csatokat érheti víz, mert rozsdamentes acélból készülnek.

Azt javaslom, hogy mosás után hagyjad lecsöpögni, és ha már nem csöpög belőle a víz, akkor felfüggesztve szárítsad meg. Száradás után nagyon-nagyon kitömve, formára igazítva vizes spriccelés után (nem gőzölős vasalóval !!!)  ruhán keresztül tudod kivasalni, hogy ismét szép formás legyen.

Külön kell szóljak a kártyatartóról és a zsepkendő tartóról, mivel ezek bőrpánttal felszereltek. Ezeket a darabokat is moshatod, de áztatni nem ajánlott. Csapvíz alatt, nedvesen, beszappanozás után kis finom kefével megsúrolható, azonnal öblíthető, hogy ne tudja megszívni magát vízzel a bőrpánt. Ezután függesztve szárítsad, és óvatosan ruhán keresztül vasalhatod, hogy a bőrpántot ne érje a vasaló hője.

Egyik termékem sem mosható mosógépben, és nem szárítható szárítógépben.

Az alábbi fotókon megmutatom, én hogyan mosom ki a kistáskámat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük