Csomagolás és szállítás…….

posted in: Csomagolás, szállítás | 0

Kedves Olvasóm !

Üdvözöllek itt az Ellynor Store-ban !

Ha ezt a bejegyzést olvasod, akkor már biztosan nézelődtél a termékeim között. Remélem, találtál olyan terméket itt a weboldalon, amit ki tudtál választani, és már be is raktad a kosaradba. Ezek után pedig már azon gondolkodsz, vajon hogyan juthat el hozzád a kiválasztott hasznos és praktikus  Ellynor termék, hiszen alig várod már, hogy a kezedbe foghassad, és használhassad.

Szeretnék pár gondolatot megosztani veled a csomagolással és a szállítással kapcsolatban.

Bevallom, hogy szeretek csomagolni. Már gyermekkoromban is küldtem csomagot messze lakó barátnőmnek, és akkor a postás kisasszony olyan alaposan elmagyarázta, hogyan kell becsomagolnom amit küldeni szeretnék a Postával, hogy ezt a mai napig sem felejtettem el.

Ragaszkodom ahhoz, hogy csak a már kidobásra szánt –papírboltból, ékszerboltból, stb -, de jó állapotú csomagolóanyagot használjam fel. Ezzel is szeretném elősegíteni az újrahasznosítást, amely manapság nagyon fontos, és nagy odafigyelést kíván mindannyiunktól. Sokszor méretre szabom a dobozokat, jól megerősítve a szabással képződött új oldalakat (elismerem, néha nehéz lehet kibontani a csomagomat),időt és fáradságot sem sajnálva, mert így tudom irányítani a csomag súlyát is, és így lesz „személyre – termékre ” szabott  a csomag. Mindig becsomagolom kívülről, hogy ne legyen zavaró doboz előélete, és nem maradhat el az a jó kis zsákvarró madzag sem.

Az alábbi fotókkal szeretném megmutatni neked, hogyan készítem el a csomagokat, hiszen minden esetben így kapod kézbe az általad vásárolt Ellynor termékeket.

Mivel Magyarországon a Magyar Posta az a szolgáltató, amely a lehető legkedvezőbb áron minden településre elviszi a feladott küldeményeket, így az Ellynor Store-ban ezt a csomag-küldési megoldást választottam, hiszen nagyon sokszor küldhetek olyan kistelepülésekre is csomagot, amelyekről még nem is hallottam. Számomra fontos az is, hogy legyen elérhető postahivatal, ahova a vásárlóm el tud menni a csomagért, hiszen a postán maradó küldemény a legolcsóbb megoldás, én is nyomon tudom követni a csomag útját, és erre neked, a címzettnek is lehetőséged van.

A termékek postázása a mindenkori érvényben lévő MPL díjszabás szerint történik. Ez az információt minden egyes vásárláskor a webshopban lárhatod is.  A 0,5 kg-os súlynál (1 db termék) kisebb  méretű csomagokat postán maradó ajánlott levélként ajánlom küldeni. Ezen posta adatait a  vásárlás során adhatod meg. Több termék vásárlásakor, 2 kg alatti küldemény esetén célszerű pontos címre kérni a csomagot, akkor az MPL Vaterafutár csomagdíjáért tudom elküldeni a megadott címre. A csomagküldéshez szükséges egy telefonszám, illetve egy email-címet, mert a posta használja ezeket az adatokat, hogy a kézbesítés során értesíthesse a címzettet a küldemény aktuális helyzetéről.

Ha feladtam a csomagodat, a feladóvevényt, vagy a  csomagszállító címkét minden esetben elküldöm neked, így pontosan tudod időzíteni, hogy mikor is vedd át a  küldeményedet.

Köszönöm szépen a figyelmedet !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük