Vásárok, ahol velem is találkozhattál…

posted in: Vásár, Vintage | 0
  1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Vintage
  6. /
  7. Vásárok, ahol velem is...

Kedves leendő vásárlóm !

Működési engedélyem internetes kiskereskedelemre szól.  Internetes felületeken értékesíthetem az általam elkészített termékeket, ez azt jelenti, hogy  nincs a fizikai értelemben vett boltom.  

Te itt  az  http://ellynor.hu/ weboldalamon ki tudod választani azt a terméket, ami neked megtetszik. Ha egyéni kívánságod van, akkor személyre szólóan, személyes egyeztetés után ( telefonon, email-ben) neked készítem el, amit szeretnél. A kiválasztott, vagy megrendelt termékeket postai úton küldöm el a vásárlóimnak.

Lehetőségem volt szervezett, nyilvános piacon részt venni, ahol személyesen is találkozhattál velem. Ez nekem nagyon nagy örömforrásvolt. Sajnos a Covid járvány miatt ez a lehetőségem megszűnt.

Emlékezésképpen adom közre ezeket a fotókat, és az alábbi kedves videót, így is jobban megismerhető vagyok neked, még ha csak online formában is…

A Vintage Piacon

A műhelyemben töltött idő és a családi elfoglaltságaim mellett már nem tudok több piacon részt venni, de személyesen tudunk találkozni a lakóhelyem környezetében, ha Siófokon, vagy annak  a környékén élsz, vagy erre jársz, mert a közelben nyaralsz.

A legutolsó Vintage Piacon készült ez a kis videó rólam, ha van kedved, nézd meg (YouTube)! A velem készült riport 19:00 percnél indul.

Szeretettel üdvözöllek, így ismeretlenül is…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük