Alapanyagok, kellékek

  1. Home
  2. /
  3. Blog
  4. /
  5. Színek világa
  6. /
  7. Alapanyagok, kellékek

A textilek világa egy olyan világ, amelynek nincsen se vége, se hossza.  Nagyon szerethető közeg, ha hagyod magadat, örökké magával ragad, nem enged el soha többé. Én így jártam, és remélem, még sokáig élhetek ebben a világban. Kövessél, és te is találkozhatsz az általam készített szépségekkel….

Először pamutvásznakkal kezdtem el dolgozni, de nagyon hamar készítettem lenvászon darabokat is, hiszen a vászon egyszerűsége és a szebbnél-szebb csipkék variálhatósága nagyon csábító volt.

A textilbőrökkel később kezdtem el dolgozni, a megrendelőim irányítottak a textilbőr felé, tulajdonképpen kértétek tőlem, hogy készítsek textilbőr táskákat is.                                                                                                

Alapanyagaim: Tilda pamutvászon, designer pamutvászon, lenvászon, textilbőr, organza, zsorzset, csipkék … Minden mosható alapanyag beavatás után kerül feldolgozásra.

Ha nincs konkrét elképzelésed, mint a megrendelőmnek, de színben vagy a mintában legalább tudod, hogy mit szeretnél, akkor összegyűjtöm a színben azonos textiljeimet, elküldöm a fotókat, azok alapján biztosan tudsz választani.

A tárcák, táskák és különböző tárolók fémcsatokkal vagy bőrpántokkal készülnek, amelyeket kézzel varrok fel a textilekre. Ezek mérete, színe, mintázata is eltérő lehet, ami hasznos, mert sok-sok megoldásra ad lehetőséget.

Nagyon szeretem kombinálni a textileket egymással, de ha megrendelésnél egyféle textil-megoldásról van szó, akkor mindig figyelembe kell vennem , hogy van-e még elég anyagom abból a konkrét textilből. Előfordulhat, hogy ezért nem tudom teljesíteni a megrendelő kérését. Az ár mindig egy konkrét modellre vonatkozik, így előfordulhat, hogy ha a modellt más anyagkombinációval rendeled, változhat az ára  is a terméknek.

A Kezdőlapon a „Megvásárolható Ellynor termékeknél” látod, hogy jelenleg mi az, ami készleten van a műhelyemben. Ha ezek közül választasz valamit, azt rögtön postázni is tudom neked.

A Galériában csak olyan fotókat láthatsz, amely textilekből még van rendelhető mennyiség. Kérdezzél, ha tanácstalan vagy, segítek neked! Írj nekem a KAPCSOLAT oldalon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük